На 13 юни 2022г. СУ „Христо Ботев“ – гр. Павел баня бе домакин на заключителна проява по проекта „Подкрепа за успех“. За провеждането на тази проява нашето училище си партнира с ОУ „ Св. Паисий Хилендарски“ – с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък. В рамките на близо час отбори от пети, шести и седми клас от двете училища участваха във викторина под надслов „В света на приказките“ .
Викторината се проведе в три кръга. В първия кръг на учениците бяха прочетени откъси от приказки, като те трябваше да назоват заглавието на съответната приказка. Във втори кръг бе прочетена приказката „Грозното патенце“ и участниците във викторината трябваше да съставят изречения от предоставени им думи от приказката. В трети кръг учениците от двете училища показаха възможности в областта на българския език.
Забавно междучасие за участниците в надпреварата беше кръстословицата, която те решаваха, разпознавайки заглавия на приказки, автори и приказни герои.
И двата отбора се представиха чудесно! Всички деца, участащи във викторината получиха грамоти и подаръци, осигурени по проект „Подкрепа за успех“ от училището домакин.
Децата от училището в Хаджидимитрово подариха на нашето училище рисунки на техни любими приказни герои. Благодарим!

ГРАФИК НА ДОПЪЛНИТЕЛНОТО ОБУЧЕНИЕ